середу, 31 січня 2024 р.

“Підсумки роботи бібліотек у 2023 році та основні напрями роботи бібліотек Виноградівської ТГ на 2024 рік”

 З метою підвищення фахової кваліфікації бібліотечних працівників КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” Виноградівської міської ради Закарпатської області, та підведення підсумків роботи книгозбірень за 2023 рік, 30 січня в приміщення центральної публічної бібліотеки було проведено нараду “Підсумки роботи бібліотек у 2023 році та основні напрями роботи бібліотек Виноградівської ТГ на 2024 рік”

Відкриваючи нараду, в.о.директора КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” Виноградівської міської ради Закарпатської області - Марушка М.В. здійснила аналіз основних показників, звернула увагу на основні моменти планування та звітності роботи бібліотек за минулий рік. Також відмітила, що кожний бібліотекар повинен зростати професійно, бути творчим, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки, які мають бути стабілізаторами, оберегами національної пам’яті.
У ході наради обговорювалися пріоритетні напрямки діяльності бібліотек на 2024 рік.
Завідуюча відділом комплектування і обробки літератури - Божов Т.В. - повідомила бібліотеки в яких буде проводитися перевірка книжкового фонду та проконсультувала бібліотечних працівників щодо її проведення.
З усмішками на обличчі завершилася нарада грою “Зіпсований телефон”.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.