пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Підсумкова нарада бібліотечних працівників Виноградівської ЦБС


       15 лютого в приміщення центральної районної бібліотеки відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників Виноградівської ЦБС.
Відкриваючи нараду, директор Вашкеба К.Г. наголосила на основні пріоритетні напрямки діяльної бібліотек на 2018 рік. Марушка М.В. зав. методико-бібліографічним та інформаційним відділом здійснила аналітично-систематичний аналіз основних показників, розкрила основні моменти планування та звітності роботи бібліотечної системи за минулий рік та наголосила, що планові заходи повинні працювати на майбутнє, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки. Заступник директора по роботі з дітьми Любка Й.Й. оголосила про початок Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2018» та «Світанкові роси». Провела роз’яснювальні роботу, щодо умов проведення конкурсів. Завідуюча відділом комплектування і обробки літератури – Власенко В.М. провела консультативну бесіду щодо роботи з бібліотечним фондом (перевірка фонду, списання та перехід на систему УДК).
            На закінчення  директор ознайомила бібліотечних працівників  з  наказом начальника відділу культури Виноградівської РДА Югас В.С «Про оптимізацію витрат у закладах культури Виноградівського району» та планом заходів спрямованих на оптимізацію закладів культури розроблених відділом культури Виноградівської РДА. Було прийнято рад рішень про  приведення витрат по оплаті праці  у відповідність до бюджетних асигнувань.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.