понеділок, 19 лютого 2018 р.

Виноградівська ЦРБ виявила подальшу співпрацю з IREX

Міжнародна організація IREX вчергове оголосила відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

Подальшу співпрацю з IREX  виявила Виноградівська центральна районна бібліотека в партнерстві з ГО «Відокремлений підрозділ всеукраїнського жіночого товариства імені Олени Теліги в місті Виноградів».
Початком нового кола співпраці став навчальний вебінар проведений в режимі скап-конференції, де мали змогу поспілкуватись понад 30 учасників проекту, серед переліку яких керівник вище вказаної громадської організації Катерина Вашкеба, завідуюча методико-бібліографічним та інформаційним віддлом Виноградівської ЦРБ Мар’яна Марушка та завідуюча відділу обслуговування ЦРБ Світлана Кедик.  В ході онлайн-зустрічі були обговорені організаційні питання, робочі плани проведення заходів в рамках проекту.
Варто зауважити, минулого року працівники Вноградівської ЦРБ зорганізували 4 заходи присвячені тематиці децентралізації, таким чином, ознайомивши суспільство з основами реформи, її ходом в Україні, області та районі зокрема.
Наступний цикл заходів дасть слухацькій аудиторії  розуміння важливості реформи децентралізації, її переваг та можливостей розвитку громади, впливу та контроль  громади на рішення представників влади, збільшення ресурсів місцевого самоврядування та здатності громади ними ефективно розпоряджатись, збільшення спроможності та професійного рівня усіх долучених до реформи груп.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.