четвер, 20 лютого 2020 р.


З метою підвищення фахової кваліфікації  бібліотечних працівників  Виноградівської ЦБС, та підведення підсумків роботи книгозбірень за 2019 рік   20 лютого в приміщення центральної районної бібліотеки було проведено районну нараду  «Підсумки роботи   бібліотек Виноградівської ЦБС   за 2019 рік. 

Відкриваючи нараду, директор Виноградівської ЦБС - Вашкеба К.Г. ознайомила присутніх з  основними пріоритетними напрямками діяльності бібліотек на 2020 рік. Також директор відмітила, що кожний бібліотекар повинен зростати професійно, бути творчим, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки, які мають бути стабілізаторами, оберегами національної пам’яті. 
Марушка М.В. - завідуюча методико-бібліографічним та інформаційним відділом здійснила аналітично-систематичний аналіз основних показників, звернула увагу на основні моменти планування та звітності роботи бібліотек за минулий рік.
 Заступник директора по роботі з дітьми Любка Й.Й. оголосила про початок Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2020» та «Світанкові роси». Провела роз’яснювальні роботу, щодо умов проведення конкурсів.
На завершення директор Виноградівської ВРЦБС подякувала працівникам бібліотек за плідну роботу, тісну співпрацю з головами сільських рад та мешканцями громад.
По завершенню наради для працівників бібліотек було проведено майстер-клас у організації та проведенні масового заходу. До уваги учасників було відтворено хронологію подій «Боротьба заради майбутнього: реконструкція 5-ти днів революції Гідності» (до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні).




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.