неділю, 21 липня 2013 р.

Альтернатива PowerPoint.

prezi.com - замість слайдів у Prezi поля, на які ви можете перенести всю інформацію (тексти, фотографії, відео, ілюстрації) і показувати її в довільному порядку.
Всі елементи можна при необхідності наближати, крутити-вертіти - одним словом, робити презентацію живою і непередбачуваною.

www.powtoon.com - хмарний сервіс, що дозволяє створювати анімовані презентації та відео. Сервіс ідеально підходить для створення ролика, що розповідає про Ваш продукт. Витративши годину на вивчення правил створення ролика, багато з яких інтуїтивно зрозумілі, можна створити по-справжньому вражаюче відео з мальованими персонажами. Готове відео можна завантажити на YouTube або зберегти у форматі MP4.

www.sliderocket.com - це онлайн-платформа для створення презентацій, яка, як і PowerPoint, заснована на системі слайдів. Однак ці слайди зручніше, яскравіше і різноманітніше. Багата бібліотека шаблонів, графіка і спецефекти дозволяють працювати в звичному форматі слайд-шоу-презентацій, тільки робити це по-справжньому красиво.

www.apple.com / iwork / keynote - додаток вартістю $ 9,99, що дозволяє створювати презентації на Mac, iPad і iPhone. Якщо у вас відразу кілька Apple-гаджетів, всі зміни, які ви вносите в презентацію на одному пристрої, автоматично з'являються на всіх інших. У слайди можна також додавати таблиці, діаграми, мультимедійні об'єкти, музику з бібліотеки iTunes. Можна створити тривимірну, анімовану діаграму. Елементи списку, стовпці діаграми і рядки таблиці можуть з'являтися на слайді поступово, один за іншим. Можна записати свій голос поверх презентації.

piktochart.com - це веб-додаток, що дозволяє створювати презентації у вигляді інфографіки. Різнобарвні графіки, карти, ілюстрації, химерні таблиці - всі шаблони, представлені на сайті, - справжня відрада для очей, і вже точно сильно відрізняються від нудних і потворних слайдів PowerPoint. Інтерфейс зручний і інтуїтивно зрозумілий: користувач повинен просто вставити текст у певні ділянки мальованих шаблонів, а система самостійно доведе все до розуму. Спочатку інфографіка у додатку була статична, але нещодавно Piktochart додав анімацію

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.