понеділок, 27 листопада 2017 р.

Семінар по плануванню роботи бібліотек Виноградівської РЦБС


24 листопада в читальній залі Виноградівської ЦРБ відбувся районний семінар бібліотечних працівників «Актуальні аспекти планування роботи бібліотек Виноградівського району на 2018 рік та підготовка до звітності за 2017 рік». 

Відкрила семінар директор ВРЦБС Вашкеба Каталіна Гейзівна. В своєму виступі вона підвела підсумки роботи за 2017 рік та розповіла про основні завдання та планування роботи бібліотек району на 2018 рік.
З консультацією «Особливості планування роботи бібліотек з користувачами – дітьми» виступила бібліотекар Виноградівської РДБ  – Яцкович Е.М.
З презентацію «Нове в УДК: зміни та доповнення» виступили: бібліотекар Інтернет-центру Божов Т.В. та зав. відділом комплектування і обробки літератури – Власенко В.М.
Зав. методико-бібліографічним та інформаційним відділом  Марушка М.В. провела  творчу лабораторію «Складання річного плану бібліотеки-філії на 2018 рік» в ході якої бібліотекарі Виноградівської ЦБС складали примірний план роботи сільської бібліотеки на 2018 р.,  а також надала консультацію: «Підготовка до здачі статистичних та інформаційних звітів про роботу бібліотек району за 2017 рік».
В ході наради обговорювались основні моменти  роботи бібліотек, вирішувались нагальні питання.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.