пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Нарада бібліотечних працівників

31 травня на базі Виноградівської ЦРБ відбулася нарада бібліотечних працівників Виноградівської ЦБС з порядком денним:

  1. Підготовка до участі у Всеукраїнських та обласних конкурсах «Бібліотека року», «Інноваційні форми популяризації читання», «Мої права – моє життя», «Сторінками книг Чингіза Айтматова». Директор Виноградівської ЦБС Вашкеба К.Г. ознайомила присутніх з «Положеннями…» даних конкурсів, намітила основні моменти щодо участі в конкурсах;
  2. Організація працівниками бібліотек змістовного проведення вільного часу дітей на період літніх канікул. Про інноваційні форми і методи залучення дітей до читання, участі їх в різноманітних інформаційно-дозвіллєвих заходах презентувала  завідуюча методико-бібліографічним та інформаційним відділом ЦРБ – Марушка М.В.
  3. Створення і наповнення систематичної картотеки статей та краєзнавчої картотеки згідно таблиць УДК. Консультацію з даного питання надали завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Власенко В.М. та бібліотекар Інтернет-центру Божов Т.В. Бібліотечні працівники мали змогу отримати індивідуальні консультації від спеціалістів ЦРБ щодо подальшого впровадження в роботу бібліотеки таблиці УДК.
На закінчення були обговорені різноманітні організаційні питання.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.