середу, 5 грудня 2018 р.

Районний семінар бібліотечних працівників на тему: "Планування роботи бібліотек на 2019 рік: інформуємо, радимо, пропонуємо"


      5 грудня в читальній залі Виноградівської центральної районної бібліотеки відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему: "Планування роботи бібліотек на 2019 рік: інформуємо, радимо, пропонуємо". 
     З вступним словом та консультацією «Реформування бібліотечної галузі – невідкладне завдання сьогодення» виступила директор Виноградівської ЦБС Вашкеба К.Г.
           Завідуюча методико-бібліографічним та інформаційним відділом ЦРБ Марушка М.В. надала консультації щодо пріоритетів планування на 2019 рік та звітної діяльності роботи бібліотек-філій за 2018 рік.
     З консультацією «Особливості планування роботи бібліотек з дітьми-користувачами» ознайомила присутніх заступник директора по роботі з дітьми Любка Й.Й.
Завідуюча відділом комплектування і обробки літератури Власенко В.М. підвела підсумки перевірки бібліотечних фондів та результати впровадження системи УДК.
     В ході семінару бібліотекар бібліотеки-філії с. Фанчиково Ромушко К.В. презентувала конкурсу роботу з обласного огляду-конкурсу на «Краща сільська бібліотека» за що отримали перемогу у номінації «Бібліотечна інновація».
    Директор Виноградівської ЦБС Вашкеба К.Г. оголосила переможців у ново започаткованому бібліотечному фестивалі ідей «Ідеї: від джерел до втілення» якими стали бібліотеки-філії смт. Королево для дорослих та Королівська бібліотека-філія для дітей.
     У формі творчого діалогу зав. бібліотекою-філією с. Нове Село Молнар М.Г. ділилася досвідом роботи по створенню при бібліотеці-філії дієвих клубів за інтересами.
       Традиційно закінчився семінар творчим спілкуванням, під час якого бібліотечні фахівці мали змогу обмінюватися думками, досвідом та обговорити важливі завдання щодо обслуговування користувачів в сільській місцевості на 2019 рік.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.