пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Підсумкову нарада для працівників бібліотек Виноградівської ТГ

 17 лютого на базі Виноградівської центральної публічної бібліотеки проведено підсумкову нараду для працівників бібліотек ТГ. Перша нарада, як завжди, присвячена аналізу та плануванню в бібліотеках, розгляду практичних порад та необхідних дій по формуванню позитивного іміджу та престижу закладів.

Директор КЗ «Виноградівська публічна бібліотека» - Вашкеба К.Г. відкрила нараду та наголосила на основні приорітетні напрямки роботи бібліотек на 2023 рік, звернула увагу на питання національно-патріотичного виховання, краєзнавчу діяльність, проектну діяльність, поповнення та популяризацію книжкових фондів. У ході наради зробила аналіз соціокультурної діяльності бібліотек-філій у мережі Інтернет.

Методистом ЦПБ - Марушка М.В. проведено аналіз статистичної та текстової документації бібліотек за 2022 рік. Виступаючи підкреслила на необхідність активізації роботи з ВПО, співпрацю з владою, волонтерами. Було розглянуто питання візитної картки кожної бібліотеки, за якою оцінюють і якість фонду, і стиль її роботи - книжкові виставки, інсталяції.

Бібліотекар Інтернет-центру – Ромушко К.В. акцентувала свій виступ на актуальності проблематики медійної та інформаційної культури особистості у сучасному суспільстві, надала практичні поради щодо розпізнання маніпуляцій в медіа та критичного аналізу медіатекстів.

Під час підведення підсумків учасники дійшли висновку, що перше, що ми маємо робити – це працювати над собою, щоб допомагати користувачам правильно споживати інформаційний контент.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.