пʼятницю, 5 лютого 2021 р.

Презентація результатів "Програми поповнення фондів публічних бібліотек та надання грантів інституційної підтримки у 2020 році від УІК"

 


       5 лютого директор Виноградівської РЦБС - Вашкеба К.Г., завідуюча методико-бібліографічним та інформаційним відділом - Марушка М.В. та завідуюча відділом комплектування та обробки літератури - Божов Т.В. долучились до онлайн презентації “Програми поповнення фондів публічних бібліотек” та надання грантів інституційної підтримки, здійснених у 2020 році Українським інститутом книги.

У ході презентації було озвучено результати роботи Українського інституту книги, зокрема відділу підтримки книговидання та експертних комісій з оцінювання художньої, нехудожньої літератури для дорослих та літератури для дітей та юнацтва.

Експертами було проаналізовано результати надання грантів інституційної підтримки від інституту та їхній вплив на ринок книговидання.



   P.S. Виноградівська ЦРБ, районна книгозбірня для дітей та бібліотека-філія смт. Королево ввійшли до числа 603 бібліотек України, які увійшли у #Програму_поповнення_бібліотечних_фондів у 2020 році від Українського інституту книги в рамках державної програми «Українська книга». Таким чином до фонду бібліотек надійшла партія із 1654 нових сучасних книг українських видавництв.

    Колектив бібліотеки щиро вдячний адміністраторам Програми поповнення бібліотечних фондів, Українському інституту книги за надану можливість нашим користувачам долучитися до скарбів нової сучасної літератури.

    Запрошуємо всіх до бібліотеки! Ми чекаємо саме на ВАС! #Український_інститут_книги 

#Програма_поповнення_бібліотечних_фондів

 #Читай_досягай





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.