вівторок, 9 лютого 2021 р.

Zoom-конференція "Робота бібліотек ВРЦБС в умовах локдауну"

 
          5 січня із бібліотечними працівниками Виноградівської РЦБС проведено Zoom-конференцію «Робота бібліотек в умовах локдауну».

           Адже на період дії локдауну, передбачених пунктом 2 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», в період з 8 по 24 січня 2021 р. обслуговування у бібліотеках району будуть здійснюватися лише за попереднім замовленням on-line та за телефонами бібліотек-філій.

Директор ВРЦБС – Вашкеба К.Г. ознайомила учасників із постановою КМУ від 9 грудня 2020 р. №1236, провела роз’яснювальною роботу щодо дистанційного обслуговування користувачів.

Зав. методико-бібліографічним та інформаційним відділом – Марушка М.В. розповіла про інноваційні форми роботи в умовах локдауну та форми роботи в умовах адаптивного карантину.

В умовах пандемії COVID-19 бібліотеки продемонстрували, що здатні швидко реагувати на виклики сьогодення, адаптуватися до нових умов і продовжувати інформаційне забезпечення потреб та запитів користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.