четвер, 1 червня 2023 р.

Нарада працівників бібліотек Виноградівської ТГ

 1 червня у читальній залі центральної публічної бібліотеки відбулась нарада працівників бібліотек КЗ » Виноградівська публічна бібліотека» Виноградівської міської ради. 


За активну участь у Всеукраїнському конкурсі на краще виконання творів Олени Теліги »Щоб далі йти дорогою одною» голова відокремленого підрозділу Всеукраїнського жіночого товариства імені Олени Теліги Каталіна Вашкеба нагородила грамотами користувачів бібліотек с. Підвиноградів, Велика Копаня, Букове,Широке, Дротинці, Фанчиково та висловила подяку працівникам бібліотек за підготовку користувачів.

Начальний відділу культури та туризму Виноградівської міської ради Югас Василь Степанович від імені відділу культури, Виноградівської міської ради щиро подякував Каталіні Вашкеба за багаторічну сумлінну працю на посаді директора спочатку Виноградівської районної централізованої бібліотечної системи, а пізніше- директора КЗ »Виноградівська публічна бібліотека» Виноградівської міської ради . Наголосив, що добровільне рішення Каталіни Вашкеба про перехід з посади директора на посаду завідуючої методико- бібліографічним та інформаційним відділом центральної публічної бібліотеки сприйнято з повагою і розумінням.

Начальний відділу культури та туризму Виноградівської міської ради Югас Василь Степанович привітав Марушка Мар’яну Василівну з призначенням на посаду директора КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” побажавши їй успіхів на новій посаді: щоб все, що було заплановано, легко втілювалося, щоб усі поставлені цілі ставали перемогами, щоб усі ідеї обов’язково визнавали найкращими, всі старання давали високий результат.

 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.